Haber

İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul’da ne yaptınız? 4 yıl bana bir şey söyle

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ekrem İmamoğlu şimdi cumhurbaşkanı yardımcısı olacak. İstanbul’da ne yaptınız? 4 yıl bir şey anlatın. İstanbullular bozuk otobüsleri itiyor, bozuk otobüsler bir yerde duruyor, insanlar yürümeye başlıyor. 4 yıldır İstanbul için iyi oldu. sporO yapıyor.”

Gaziosmanpaşa’da Pazariçi Mahalle Buluşması’na katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Soylu, İstanbullularla buluşacak ve sadece miting yapmakla kalmayacak, aynı zamanda tam 21 yılın hesabını verecek, “Yüzyıl”ı anlatacak. Türkiye”, dünyaya, mazlumlara, mağdurlara, ülkesinin insanlarına, gençlerine, kadınına, esnafına, çiftçisine, personeline ve sivil halkına umut olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiğini söyledi. hizmetkarlar.

Soylu, terör, uyuşturucu, trafik kazaları, göçmen kaçakçılığı, FETÖ, DEAŞ, DHKP/C ile çalıştıklarını ve “PKK’nın mezarını kazdıklarını” vurguladı.

Bakan Soylu, Recep Tayyip Erdoğan’ın 85 milyonun, devletin 85 milyonun devleti olduğunu da kaydetti.

“O malımız FETÖ’dür, inşallah oradan alırız”

Amerika’nın kendisini yasaklı ve “istenmeyen adam” ilan ettiğini belirten Soylu, “50 bin kez yasaklandı. 50 bin kez istenmeyen oldum. Ben Amerika’nın çocuğu değilim, Bay gibi aldım, yani. Onu aldım.’ Malın ne olduğunu biliyorsunuz değil mi, o mal FETÖ’dür, inşallah oradan alırız’ dedi. dedi.

“Ağlayan ve salyaları akan Amerikalı generalleri o taziyeye göndereceğiz”

Soylu, Amerika’nın diğer tarafta Hakkari’ye bağlı Hakurk’ta, diğer tarafta Hatay’a bağlı Afrin’de bir terör koridoru oluşturmak istediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kimi? Biz yaparken terör örgütlerini oradan mı sildik? Amerika’nın generalleri oradaki teröristleri etkisiz hale getirdiğimizde PKK’ya başsağlığı ve başsağlığı diliyorlar, görüyor musunuz? Yine yetki vereceksiniz, inşallah biz veririz.” sümüklü ağlayan o Amerikan generallerini o taziyeye gönderin.”

Dağlardaki terörist sayısının 85 olduğunu söyleyen Soylu, bütün o dağları bildiğinin altını çizerek, 85 teröristin Cumhuriyetin 100. yılını göremeyeceklerinin altını çizdi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 yıl belediye başkanı olduğu dönemde İstanbul’da yaptığı çalışmaları anlatan Soylu, Erdoğan’ın bu ülkede milleti için bir devrime imza attığını ve İstanbul’da büyük hizmetlere imza attığını vurguladı.

Soylu, “Tayyip Erdoğan bu dediğimi 4 yılda yaptı. Şimdi Ekrem İmamoğlu başkan yardımcısı olacak. Sen İstanbul’da ne yaptın? bir yerde insanlar yürümeye başlıyor. 4 yıldır güzel spor yapıyor.” söz konusu.

“Tayyip Erdoğan bu ülkenin başı olduğu sürece ne Apo ne de Selo özgür olacak”

Vatandaşlara seslenen Soylu, “Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı bu ülkede sizlerin temiz oyu ile Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçilecek. Bu millet Kemal’e ‘Sayın Başkan’ diyecek. Kemal’ ‘Tayyip Erdoğan gitmeli’ ‘Terör devleti kuracağız’ diyenler. ‘Askerlerimizi Suriye’den, Irak’tan nasıl çekecekler? Çekildiklerinde kime, PYD’ye değil de PKK’ya bırakacaklar? Orada Amerika ile bir anlaşma yaptılar. “Tayyip Erdoğan gitmeli.” ‘Selo ve Apo tutsak, bırakacağız’ diyenler ne yapsın? Şunu söyleyeyim, bu ülkenin başında uzun süre Tayyip Erdoğan var, ne Apo ne de Selo özgür kalacak.” dedi.

Cumhur İttifakı ile bir araya geldiklerini belirten Soylu, birlikte büyük bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Amerika ve Avrupa’nın seçimi kaybedeceğini görünce paniklediklerini değerlendiren Soylu, The Economist dergisine kapak oldukları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ve iftira attıklarını söyledi.

“Tayyip Erdoğan, size emanetimizdir.” Soylu, “Gençlerimin pasaportları, yurt dışına çıktıklarında ay-yıldızlı pasaport gören gümrük memurlarının saygıyla ayağa kalktığı bir Türkiye olacak, telaşa kapılmayın, merak etmeyin.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

basyayla-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu