Haber

İyi Parti’nin kurucularından Musa Ertugan: Meral Akşener hain sırtından bıçaklayan tek lider

Geçtiğimiz hafta sonu CHP’de yaşanan yönetim değişikliğinin ardından gözler İyi Parti’nin tavrına çevrildi.

İyi Parti Genel Başkanı da dün partisinin grup toplantısında konuyla ilgili sert sözler kullandı.

Akşener, Hepsi Kılıçdaroğlu’na en ağır hakaretleri yaptı. Yüzde 60 ile kazanıyordu. Biliyorsun, içine kola kutusu koyarsak o kazanır. Bu açıklamalarını kullanırken CHP’ye yönelik tepkisi azalmadı.

Akşener, CHP’yi sert sözlerle eleştirdi

Sözlerine bu kez devam eden Akşener, CHP’de yaşananlara ilişkin, “Söylenenlere inanamadım ve oturup 2 rekat şükür namazı kıldım. Kral öldü ama o tuhaf zihniyetin temsilcileri hâlâ orada.”dedi.

Son olarak Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Hançerlendim’ sözlerine yanıt verdi.

Akşener, bugüne kadar kimseyi sırtından bıçaklamadığını söyledi. “Sayın Kılıçdaroğlu da hançerden bahsetti ama hançer meselesi ortada kaldı. Ben olsam kimseyi sırtından bıçaklamadım, kalbinden saplarım! Benim olayla hiçbir ilgim yok. geri.”Belirtti:

Eski İyi Partili Musa Ertugan, Akşener’in muhalefeti sarsan sözlerine tepki gösterdi.

“Meral Hanım herkesi bıçaklayabilir”

Bilindiği gibi Ertugan, seçim sonuçlarının ardından Meral Akşener’e karşı muhalefeti nedeniyle İyi Parti’den ihraç edilmişti.

Ertugan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu kez de ‘Hançer meselesi’ başlıklı sözlerle Akşener’i suçladı.

Ertugan, Akşener’in 8 yıl boyunca bunları kullandığını söyledi. “Zor zamanlarda partinin kurucularını haince sırtından bıçaklayan tek genel başkandır. Meral Hanım herkesi bıçaklayabilir! Şaşırmayın.”söz konusu.

Akşener’in gönderdiği mesajı paylaştı

Akşener’in ilk olarak ailesini aradığı kişilere ihanet ettiğini sözlerine ekleyen Ertugan, daha sonra Güzel Parti liderinin kendisine gönderdiği WhatsApp mesajını da paylaştı.

Ertugan konuyla ilgili sözlerine şöyle devam etti:

“Meral Hanım’ın hançerlediği yoldaşlara hançer meselesini sormamız lazım. 2015 yılı sonunda beni aradı, biz de onun sözlerine inandık. Ülkemize bir faydamız olmadı. O da bizi kullandı. 8 yıl. Zor zamanlarında partinin kurucularını haince sırtından bıçaklayan tek genel başkandır. Meral Hanım! Herkesi bıçaklayabilir! “Şaşırmayın. Özellikle ailem dediği insanlara bakın, ilk önce onları bıçakladı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu