Haber

Kayseri’den kısa

Kayseri Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükkılıç, yerel yönetim hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için kamu kurumlarının temsilcileriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Taşan, Cumhurbaşkanlığı makamında yaptığı ziyarette Büyükkılıç’a 1926’da TOMTAŞ’ta montajı yapılan ilk uçak olan “Junkers A20″nin maketini hediye etti.

Başkan Büyükkılıç, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirterek, Taşan’a teşekkür etti.

Ulaşımda online bilet yükleme hizmeti başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, abonelikli ulaşım kartlarına internet üzerinden online yükleme hizmetini başlattı.

Büyükşehir belediyesi ulaşımın hızlı, güvenilir ve konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların ulaşım kartlarına bakiye yüklemesini kolaylaştıran uygulamaları hayata geçiren belediye, toplu taşımada kullanılan abonelik kartlarına da online olarak bakiye yükleme imkanı verdi.

“N Kolay Kayseri Ulaşım Mobil Uygulaması” ile vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Ulaşım AŞ üzerinden 340 bayi, 17 özel gişe ve 80 otomatik bilet dolum makinesi ile hizmet verirken, bilet satışı da yapılabiliyor. toplam 437 puan.

Kayseri’de “Şehir Akademi” için kayıtlar başladı

Büyükkılıç, BÜSAM bünyesindeki Şehir Akademisi’nde 2023 bahar dönemi kayıtlarının başladığını bildirdi.

Vatandaşların akademilere gösterdiği ilginin arttığını belirten Büyükkılıç, “Şehir Akademisi bu dönemde de alanında söz sahibi hocalarımızın katkılarıyla seminerler ve çalıştaylar düzenlemeye devam edecek. Kayseri’deki akademilerimiz, kendini zihinsel ve duygusal olarak geliştirmek isteyenler için eksiksiz bir içerik ve hizmet.” sözlerini kullandı.

Son kayıt tarihi 15 Şubat olan Kent Akademi 2023 Bahar Dönemi’nin 1. haftası “Kutsal Şehir: Kudüs”, 2. haftası “İslam Düşüncesi Ne İçerir”, 3. haftası “Fıkıh Ağımız Olur”, 4. haftada 5. Haftada “Geçmişten Günümüze Kentleşme Serüvenimiz: Sorunlar ve Çözüm Yolları” ile “Kurumsal ve Toplu Ritüeller Kaybına Karşı Yeni Dindarlık Biçimleri” konulu seminerler verilecek.

pazaryolu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu