Haber

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır.

MHP Genel Lideri Bahçeli: “Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM’ye sızmış düşman bakiyesidir”

-“Kanlı saldırının 2023 seçimleri için siyasi bir mahiyet taşıdığını iddia eden bu milletin evladı olamazlar, al bayrağın gölgesinde duramazlar”

-“MHP algı oyunlarını bozarak geliyor, iftira düzeneklerini yıkarak geliyor. MHP, sahtekarlığın ve soytarılığın rumuzu olan anket şirketlerini bozguna uğrata uğrata geliyor”

-“Hiçbir engele takılmadan, karanlık senaryoya takılmadan hak ettiğimiz başarıya ulaşmak için en ufak yılgınlık göstermiyoruz”

-“Türk vatanını kurtaran Türk milliyetçiliğinin 100 yıl sonra aynı mukavemetiyle Türkiye Yüzyılı’nın inşasında büyük rol oynayacağına gönülden inanıyoruz”

-“2023 yılında adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurla cumhuriyet tam olarak kenetlenmiştir”

-“Ona buna el avuç açan siyasi güruhun önümüze taş koyması beyhudedir, boşuna gayrettir. 2023 yılında Cumhuriyetin 100. yıl dönümü cumhurun zaferiyle kristalleşecektir”

-“Zillet partilerinin başkanları bu süreçte sadece havlu atmayacaklar, geride kalan hayatlarını kifayetsiz zihniyetleriyle geçirmek durumunda kalacaklardır”

-“Eğitim ve öğretim tazminatlarının yükselecek olmasının yanı sıra 3600 hakkına da erişeceklerdir. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakmayacağız, tüm öğretmenler kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz budur”

-“CHP’nin bazı yöneticilerine bakıldığında İstiklal Caddesi’nde bomba patlatan teröristleri aklama çabası içinde oldukları görülecektir”

-“İP’in bazı yöneticilerine baktığınızda aynı tavır içinde oldukları görülecektir. Bu iki partinin HDP’den ne farkı vardır”

-“Bir CHP’li çıkıp ‘Teröristin PKK üyeliği şüpheli’ diyebiliyor. Zillet İttifakının teröristlere avukatlık yapması utanç verici bir alçalmadır. Teröriste tek bir şey söyleyemeyen CHP’lilerin HDP ile el ele tutuşup İçişleri Bakanımıza saldırmaları siyasi namus ve milli onur yokluğunun apaçık işaretidir”

ANKARA – MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki küme toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu