Renk

NAUTICA SICAK İKLİMLERİN ESNASINDAN İLHAM ALDI

Nautica, 2023 ilkbahar-yaz dönemini canlı renklere sahip koleksiyonu “Riviera Daydream” ile karşılıyor. Sıcak iklimlerin esintisinden ilham alan tasarımlarıyla yeni döneme hızla giren Nautica, keşfetmeyi seven, özgür ve ruhu sıcak iklimlerle bağlantılı erkeklere hitap ediyor. Yazın gücünü dönemin sıcak renkleriyle yansıtan Nautica tasarımları, hem şehir hayatının hem de tatil seçeneklerinin en rahat ve şık eserlerinin ortasında yer alıyor. Koleksiyon, City Side, Sea Side, Earth Lover, Competition ve NavTech olmak üzere beş farklı temadan oluşuyor. Nautica İlkbahar-Yaz koleksiyonunun renk paletinde yeşil, sarı, mavi, pembe, lacivert, turuncu ve kırmızı yer alıyor.

City Side ile şehrin ritmine ayak uydurun

City Side, şehrin ritmine ayak uyduran, çağdaş ve stil sahibi erkekler için tasarlandı. Konfor ve rahatlığın ön planda olduğu temada şehir hayatının her anında ihtiyaçlara cevap veren, sadelik ve fonksiyonelliği merkezde tutan, detaylara değer veren tasarımlar yer alıyor. Şehir Yakası temasında polo yaka t-shirt ve keten gömleklerde geniş renk seçeneği kullanıcılara sunuluyor. Bu dönemde %100 pamuklu polo t-shirtler, pamuklu ve keten gömlekler, çizgili trikolar ve rahat pantolonlar yer almaktadır.

Deniz Kenarı kıyıları renklendiriyor

Bu yaz enerjik stilinizle kıyıları renklendirin. Ortada deniz altı görsellerinin ve desenlerin kullanıldığı tema stil sahibi erkeklerin ilgisini çekecektir. Zengin bir mayo koleksiyonu olan Sea Side temasında mayonuzla uyumlu t-shirt, gömlek, havlu ve şapkalar bulunuyor. Yazın gücünü hem denizde hem de kumsalda yansıtacağınız tema, resort gömlekler, havlu kumaştan veya baskılı t-shirtler, polo ve şortlar, düz, desenli, blok yapan mayo şortlarından oluşuyor.

Özgür Ruhlu Rekabet

Nautica’nın Yarışma temasındaki tasarımlar, özgür ruhuyla kendi tarzını yaratan erkeklere hitap ediyor. Rekabet daha renkli, canlı, heyecanlı ve dinamik bir tema olarak karşımıza çıkıyor. Blok t-shirtler, renkli şort ve eşofmanlar, renkli baskılı t-shirtlerin yer aldığı temada büyük logoların kullanıldığını görüyoruz.

Minimal tasarımlar: NavTech

Nautica’nın tüm dönem koleksiyonlarında yer alan NavTech teması, minimal tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. Hem spor hem de günlük hayatta giyilebilecek kesimlerden oluşan temada tamamen teknik kumaşlardan tasarlanan kesimler yer alıyor. Nem tutma özelliği ile kendinizi daha rahat hissettiren tişörtler, tüp örgülü dikişsiz tişörtler, şort, pantolon ve eşofman altlarının yer aldığı NavTech temasında su geçirmez yağmurluklar da ön plana çıkıyor.

Doğa Dostu Toprak Sever

Doğaya ve çevreye olan duyarlılığını her dönemden koleksiyonuna yansıtan Nautica’nın İlkbahar/Yaz 23 teması Toprak Aşığı oldu. Toprak Sever, doğaya duyarlı, geri dönüşüme önem veren ve sağlıklı yaşamı benimseyen kesime hitap ediyor. Doğa dostu bir yaklaşımla hazırlanan tema, kırsal hayatın romantizminden ve uzak yerlerin çekiciliğinden ilham alınarak tasarlandı. Doğadan ilham alan desenlerin hakim olduğu temada desenli ve bloklu detaylarla zenginleştirilmiş ekose desenli yazlık yaka gömlekler, pamuklu kapüşonlular, keten gömlekler ve şort takımlar öne çıkan modüllerin başında geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu