Teknoloji

Teminat mektubu başvuruları Türkiye Finans ile artık dijitalde

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Türkiye Finans, öncü dijital bankacılık uygulamalarıyla ticareti desteklemeye devam ederken, dijital teminat mektubunu da müşterilerine hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde sunuyor.

Dijitalleşme ve zaman aşımına uğramayan bankacılık uygulamalarıyla hayatı kolaylaştırmaya devam eden Türkiye Finans, taraflar arasındaki ticari bağlantıyı garanti altına alan teminat mektuplarına dijital bankacılık üzerinden başvuru yapılmasını mümkün kıldı.

Türkiye Finans’ın bu hizmeti dijital ortamda sunması sayesinde, teminat vermesi gereken tüm tüzel kişiler, karşı tarafa verilmek üzere Türkiye Finans Teminat Mektubu başvurusunda bulunabilecek. Müşteriler Dijital Teminat Mektubu başvurusunu Türkiye Finans İnternet Şubesi’nin yanı sıra Türkiye Finans şubeleri üzerinden de yapabilecekler.

İhtiyaç sahibi müşterilerimiz, Türkiye Finans’ta uygun teminat mektubu limitinin bulunması halinde internet şubemizden vakit kaybetmeden taleplerini gerçekleştirebilecekler. Bu nedenle şubeye gelmeden önce; Ofisten, evden ya da her yerden talep göndererek zamandan tasarruf ederken, kağıtsız bankacılık deneyimiyle de süreçlerini çevre dostu bir şekilde yürütebilecekler.

Türkiye Finans’ta internet şubesi üzerinden sağlanan Dijital Teminat Mektubu’nun yanı sıra geçici-EKAP İhale Mektubu, Eximbank Mektubu, Gümrük Teminat Mektubu, Özel Departman Mektupları da dahil olmak üzere şirket limitleri dahilinde tüm e-mektup bahisleri için mektup düzenlenebilmektedir. . Ayrıca internet şubesinden TL, USD ve EUR para birimlerinde Teminat Mektubu düzenlenecektir. Tüm harf türleri için gelişmiş şablon metinleri de başvuru sayfasında bulunacaktır.

Türkiye Finans Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Altun Konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hızla gelişen dijital teknolojiler, altyapılarda ve iş modellerinde kesintisiz bir dönüşüm ihtiyacını doğuruyor. Müşterilerin değişen beklenti ve ihtiyaçları da sektörün dijitalleşmesini hızlandırdı. Müşteriler artık ihtiyaçlarının, zaman ve mekandan bağımsız olarak, 7 gün 24 saat, nerede ve ne zaman ortaya çıkarsa çıksın hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde karşılanmasını istiyor. Biz Türkiye Finans olarak “Hayat Mobil, Bankanız Mobil” diyoruz ve bankamızın dijitalleşme endeksini her geçen gün artırıyoruz. Böylece dijitalleşmedeki öncü rolümüzle üretime ve ticarete olan güçlü desteğimizi daha da güçlendirmeye devam ediyoruz. Son olarak taraflar arasındaki ticari bağlantıyı garanti altına alan teminat mektuplarına dijital ortamda başvuru yapılmasını sağlayarak ticari müşterilerimizin işini kolaylaştırdık” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu