Haber

Ümit Özdağ, Muharrem İnce’nin kendisiyle ilgili sözleriyle dalga geçti: Verene değil, alana bakacaksın.

Vatan Partisi Lideri Muharrem İnceKatıldığı canlı yayında CHP’yi taleplerini çok yüksek bulması nedeniyle eleştirerek, “MİT müsteşarlığını bana vermediniz mi? Ümit Özdağile Ümit Özdağ 3 bakanlığa vermedin mi? Utanmıyor musun? Muharrem İnce “‘İlçe belediyesini’ vermedik mi?” dedi. Bütün gözlerin üzerinde olduğu Özdağ, İnce’nin sözleriyle alay etti.

CHP İNCE’NİN TALEPLERİNİ LİSTEDİ

Yerel seçimler öncesinde siyasi partiler arasında devam eden ittifak görüşmeleri gündem yaratıyor. Son olarak Muharrem İnce zehirli sözlerle CHP ile ittifak görüşmelerini sonlandırdıklarını duyurdu. CHP yönetimi İnce’nin taleplerini kamuoyuyla paylaşarak, “Belirli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir’de büyükşehir ilçe belediye başkanlığı talebinde bulundu.”

“ÖZDAĞ’I MİT MÜSTEŞARLIĞINA VERMEK İYİ OLDU”

İnce bu açıklamaya yanıt olarak katıldığı programda bir açıklama yaparak, “Ben ilçe isteseydim çok sembolik bir şey isterdim. Siz Ali Babacan’a onlarca milletvekili verirken İnce’ye neden belediye vermediniz?” Sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Sizin kongreyle sorununuz var.” oy Bunu yapmak konusunda endişelenmenize gerek yok. Koltuk probleminiz var. Beş kez kapına geldim. Bu seçimin değerli olduğunu söyledim.

Bana kaset komplosu kuranları ağırladılar, aday gösterdiler. Beni istemiyorlar. Bütün bunların olması çok yazık değil mi? Ümit Özdağ MİT müsteşarlığını MİT’e ve 3 bakanlığa verdiğimizde iyi, başkanlığı Temel Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal’a verdiğimizde iyi ama İnce’ye verdiğimizde kötü. “Bunlar komik çocuklar!” dedi.

ÖZDAĞ: VERENLERE DEĞİL, VERENLERE BAKIN

Dikkat çeken isimlerden Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, bu sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özdağ, “Ne diyeyim çok güldüm. Verene değil, alana bak diyorlar.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu