Haber

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım’dan “Aseksüelim” Açıklaması!

Ünlü müzisyen ve oyuncu Yeşim Salkım, Gazeteci Sibel Arna’nın ‘Ne Olursan Ol Rahatla’ programına katıldı. Programda aşk hayatını anlatan Yeşim Salkım, 8 yıldır aşık olamadığını söyledi.

Yeşim Salkım, Sibel Arna’nın Youtube’daki programına konuk oldu.

Programda aşk hayatını anlatan ünlü şarkıcı, “Sekiz yıldır aşık olamadım. Bir kez güvenimi kaybettim. Çok net söyleyeyim, evlilik aşkı öldürür.”

Yeşim Salkım, kızı Ada’nın babası olan eski eşi Hakan Eratik hakkında: “Güven kırılması sekiz yıl önce Ada’nın babasından ayrılmamla başladı. Çünkü birlikte yaşayabileceğimizi düşünüyordum.”

“Herkes ‘O kadar yakışıklı bir adamdı ki, neden ayrıldınız?’ diyor. Ama eş olmak başka bir şey. Kadın da erkek de ne olursa olsun, imza nereye girerse girsin rahat olamaz. Ne olursa olsun rahat olabileceğiniz tek yer özgür olduğunuz yerdir.” Eratik bu şekilde. .

Sekiz yıldır aşık olamamasının nedenini anlatan Yeşim Salkım, “Etraftaki erkekler evli o yüzden tercih etmiyoruz. Sekiz yıldır sadece birinden etkilendim. Oydu. Pandemi dönemi. Çok önceden tanıdığım, yurt dışında yaşayan bir Türk’tü. 4 ay yazıştık ama olmadı.”

Ünlü oyuncu, “Bir erkeğin korkak olması zordur” dedi. “Erkekler, siz korkaksınız. Benim hiçbir duygum yok, duygularım olsa da geceleri ağlayarak yaşıyorum” dedi.

Yeşim Salkım, “Sekiz yıldır aseksüelim” dedi. Konuşmaya devam ederek, “çünkü sadece cinsel duygularla bakamam, spor için sevişemem. Deniyorum, o biscolata adamlarına bakıyorum, merak ediyorum, ben ‘Yapmıyorum. Ama olmuyor. Yan yana oturduğumda ağzını açtığında entelektüel bir birikim arıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu