Haber

DEVA Partili Ekmen: Akşener masaya dönerse adayı yeniden değerlendireceğiz

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Habertürk yayınına katılarak, UYGUN Partisi Genel Başkanı Meral Akşener’in Altı Sofra dağıttığı toplantının ardından yaşananlar ve yaşananlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ali Babacan, partisinin 2 Mart’taki Altı Masa toplantısındaki duruşunun şu sözlerle ifade edildiğini belirterek, “Bu masadan bir liderin aday olması bizim güçlü tercihimizdir. Konsensüs, esnekliğe de açığız, gündeme masa dışından bir aday gelirse konuşmaya hazırız.” .

Ekmen “Masadaki kriz çözülebilir mi?” sorusuna, “Bu kriz çözülür. Ancak Sayın Akşener’in cuma günü yaptığı konuşma bence. Bu konuyu bir kez daha görüşelim deseydi daha sağlıklı olurdu. Açıklamaları rahatsız ediciydi. Trafik kazası var” dedi. o cevapladı.

‘ADAYLARIN İSİMLERİNİ BABA VERMEDİ’

Mehmet Emin Ekmen, “İnşallah yarın Meral Hanım masaya dönecek” diyerek, “Ali Babacan 6 liderler toplantısında adayın adını söylemedi. Bizim tercihimiz masadan lider, ancak diğer alternatiflere de açığız.”

Ekmen ayrıca, “Akşener imzaladığı ifadede olduğu gibi yarın toplantıya geliyor ve masaya oturduğunda ‘Bensiz ne yapıyorsun?’ Akşener yarın görüşmeye gelirse adayı yeniden değerlendireceğiz. Uzlaşma sağlanamazsa bir süre halktan sorulacak” dedi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu