Yaşam

KIKO MILANO DÜNYA LİPİT GÜNÜNÜ KUTLUYOR

Çarpıcı kırmızılardan canlı renklere Kiko Milano; En doğal nude tonlardan göz alıcı ışıltılara uzanan sınırsız seçenekli dudak çalışmaları ile yıllardır makyaj tutkunlarını fethetmektedir. 27-30 Temmuz Dünya Ruj Günü’ne özel, farklı doku ve bitişlere sahip seçkin Kiko Milano dudak çalışmaları yüzde 20 indirimle satışa sunulacak.

Geniş dudak çalışmaları yelpazesindeki evrensel tonları, üstün formülasyonları ve çağdaş dokuları ile Kiko Milano, hayranlarının yıllar boyunca her fırsatta severek kullandığı, tavsiye ettiği ve her fırsatta stokladığı vazgeçilmez eserlere dönüşüyor. İşte Unlimited Double Touch çift taraflı ruj da bu ikonik çalışmalardan biri…

2012 yılından beri makyaj severlerin favori ruju seçilen Unlimited Double Touch, bulaşma yapmayan ve 12 saate kadar kalıcılığıyla sabahtan akşama kadar kusursuz bir görünüm vadediyor. Bir ucunda güçlü pigment, diğer ucunda parlaklık sağlayarak sınırsız renk seçeneği sunan çift taraflı ruj, temel renk ve parlaklığı birleştirerek dudaklara ağır ve parlak bir görünüm kazandırıyor.


Dünya Ruj Günü’ne özel seçili dudak ürünlerinde geçerli olan indirim 27-30 Temmuz tarihleri ​​arasında KIKO Milano mağazalarında ve kikomilano.com.tr’de geçerli olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu