Haber

Memduh Büyükkılıç bilim insanlarıyla buluştu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Yüzyılın en büyük sarsıntı felaketini yaşayan Türkiye, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için seferber olurken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi de Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde hem Kayseri’de hem de deprem bölgelerinde uyumu sağlayarak çalışmalarını sürdürüyor.

Önder Büyükkılıç bu kapsamda kentteki bazı bilim insanları ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Önder Büyükkılıç’ın yanı sıra Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, kentteki bazı bilim insanları ve sivil toplum kuruluşları ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcüman, Serdar Öztürk, Bayar Özsoy ve Ali Hasdal katıldı.

Değerlendirme toplantılarının devam edeceğini vurgulayan Büyükkılıç, “İlimizdeki bazı bilim insanları ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek yaşadığımız deprem süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. İlgili tüm paydaşlar ve sivil toplum kuruluşları ile değerlendirmelerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek. Emeği geçen ve sunacak olan tüm kişi ve kuruluşlara şimdiden teşekkür ederim.

kosehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu