Haber

Sağlık Bakanı Koca, Osmaniye’de incelemelerde bulundu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, çadırkent Osmaniye’deki depremzedeleri ziyaret etti. Bakan Koca, “Talebiniz olduğunda her türlü eksikliğin giderilmesi noktasında yanınızdayız. Rabbim benzer afetleri milletimize yaşatmasın” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 11 il arasında yer alan Osmaniye’ye gelerek incelemelerde bulundu. Bakan Koca, İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya katılarak kentteki sağlık çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Bakan Fahrettin Koca, Vali Erdinç Yılmaz, Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte Masal Parkı yanındaki alanda kurulan çadırkenti ziyaret etti. Oyuncak hediye ettiği çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Koca, depremzedelerin ailelerini de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Devletin tüm imkanlarıyla yaraları sarmak için seferber olduğunu kaydeden Bakan Koca, “Eksiklik var mı?

Bakan Koca, bir başka çadır ziyaretinde de yeni doğan bebeği kucağına aldı ve çok sevdi. Aile ile bir araya gelen Bakan Koca, geçmiş olsun dileklerini iletti. Koca, çadır kentteki sahra hastanesinde yaptığı muayenenin ardından tamamlanan ve yarın acil servisi açılacak olan 800 yataklı Osmaniye Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Bakan Fahrettin Koca daha sonra kentten ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu