Haber

U16 maçında basketbol sahasında kaos yaşandı: 1 oyuncunun dişi kırıldı

20 Ocak’ta Bursa Çekirge Kapalı Spor Salonu’nda oynanan U16 Basketbol karşılaşmasında İnegöl Atlas Spor ile Bursa takımı Winner Spor arasında oynanan karşılaşma, Winner Spor’un 52-50 galibiyetiyle sona erdi. Maç sonunda rakiplerini tebrik etmeye giden İnegöl Atlas Sporlulara, iddiaya göre rakip takım oyuncuları tarafından yumruk atıldı.

İki takımın oyuncuları kavga ederken İnegöl Atlas Spor oyuncusu Yusufcan Değirmenci’nin çenesine aldığı darbe sonucu dişleri kırıldı. Seyircilerin cep telefonuyla görüntülediği kavga sırasında taraflar antrenör ve hakemler tarafından güçlükle ayrıştırılırken, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından yaralı oyuncu tedavi için hastaneye kaldırıldı.

‘ETKİNLİKLERİ BAŞLAYAN SPORCU HAKKINDA DİSİPLİN İŞLEMLERİ BAŞLATILDI’

Yusufcan Değirmenci’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, İnegöl Atlas Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüzün 20 Ocak 2024 tarihinde Çekirge Spor Salonu’nda Winner Spor ile oynadığı U-16 Erkek Basketbol maçı sonunda” denildi. Maçı 2 puanla kazanan rakibimizi tebrik etmeye gittik. Bazı rakip oyuncular oyuncularımıza yumruk atarak maç sonu olayların başlamasına neden oldu. Basında ve farklı sosyal medya hesaplarında yer aldığı üzere olayların Kestel Belediyespor’la hiçbir ilgisi yoktur. Biz Atlas Spor olarak bu hatayı haber sitelerine bildirdik. Ancak yayılan haberlerin tamamını takip edemediğimiz için bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Olaylarda bir oyuncumuzun dişi kırıldı, haberlerde de belirtildiği gibi çenesinin kırılması da ihtimal dışı değil. Atlas Spor olarak rakibimizin yöneticileriyle görüştük. Onlar da durumdan oldukça rahatsız olduklarını ve müsabakaları başlatan sporcular hakkında disiplin işlemleri başlattıklarını belirttiler. Biz de federasyonun kararını bekliyoruz. “Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için elimizden geleni yapacağımızı da siz değerli kamuoyuna bildirmek isteriz.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu